Pages

Sunday, May 16, 2010

+--Kenapa drama korea best--+

Bila sebut je pasal daram korea macam - macam tajuk drama yang keluar. Hehehehe dulu masa zaman sekolah ada lah seorang kawan sekelas ni dia ni memang peminat fanatik cerita korea. Atas meja dia penuh dengan poster pelakon drama tu. Kalau tak salah masa tu tengah popular cerita meteor garden. Hahahaha dulu aku ni bukannya suka sangat tengak cerita korea ni. So aku pun memang suka lah nak mengacau kawan aku tu. Aku pun kutuk-kutuk la cerita tu. Dia punya marah habis 1 kelas dia lari sebab nak kejar aku yang asyik nak gelakan dia...hahaha...

Tapi bila sekarang ni hidup di universiti. Tinggal pulak kat hostel. Confirm la tak ade televisyen kan. Bukanya apa, malas nak mengakut tv yang kt johor tu bawak datang KL....So, bila dah bosan, aku pon pergi tanya kat member-member ." wei korang ada cerita best tak kat laptop, bosan la.". Aku tak tahu pulak yang housemate aku yang sorang ni memang hantu cerita korea. dia pun cakap kat aku " hah, aku ada cerita korea, best giler cerita tu "....haish...aduh cerita korea dia bagi kat aku ish.....aku pon terima jelah sebab dia dah hulur DVD tu kat aku...tajuk cerita yang dia bagi kat aku....confirm semua orang tahu cerita ni...."Boys Over Flower"....



hahaha aku pun tengok la kat dalam bilik aku...first time aku tengok ada jugak la rasa bosan...tapi bila dah tengok cerita tu....
hah amik kau...tau tak aku tak tidur sampai ke pagi...ye lah sebab cerita tu kan banyak episode. so aku tak nak berhenti.....
lepas aku tengok cerita tu...hehehe terus aku gila lah dengan cerita korea nie....hehehe....sampai la sekarang...

Princess Hours...

hah cerita ni lagi lah aku suker...hahaha....pun sama jugak aku tengok sampai tak tidur sebab nak habiskan tengok....hahaha masa tu orang semua tengah sibuk nak final exam..aku sibuk dengan cerita korea...ye la dah aku nampak DVD cerita ni kat atas drower roomate member aku...hah ape lagi aku pinjam la...hahaha


Full House....
cerita ni memang dah lama wujud...Just because dulu aku tidak berapa suka dengan cerita korea. so masa cerita ni tengah hot, aku tak berape layan sangat...Tapi baru-baru ni, aku dapat tengok cerita ni..dapat dari roomate aku...dah alang-alang ternampak cerita ni dalam laptop dia...aku pun mintak lah....

Actually, aku ni tak lah fanatik sangat dengan cerita korea ni....aku akan tengok kalau terjumpa jer cerita tu dekat member-member aku....tak ade lah sampai nak cari DVD dia pulak....

So last word  dari nenek kebayan pada entry ni ialah cerita korea ni memang best...hehehe

No comments:

Post a Comment