Pages

Tuesday, June 8, 2010

~~~ Baru Nak Belajar ~~~

Orang lain dah sampai bulan aku baru nak nak naik roket ( pe la yang aku merepek ni..)....ye la kan orang lain dah macam fesyen- fesyen diaorang pakai....yang aku ni pulak sama aje tak ada anajakan paradigma langsung ( ceh ayat nak gempak ajek minah ni... hahaha)....

ye lah kan kat universiti aku semua budak perempuan dah pakai selendang and macam - macam design tudung ada sekarang ni....yang latest pulak tudung style syria.....

aku aje yang still pakai tudung style lama....aku pun naik boring....tapi nak buat cam mana aku bukannya reti pakai pun.....

so...1 hari yang panas terik...aku pun call kawan yang sorang ni....nak mintak dia tolong ajarkan aku macam mana nak pakai selendang.....hehehe.....

dia pun datang lah dengan senyum yang tak lekang di muka hahahahaha.....

lilit punya lilit maka dapat lah aku pkai selendang....hehehehe.....lepas tu aku pun pinjamlah selendang member aku ( nak beli malas hahaha)....so now..aku dah mula praktis belajar pakai selendang....nilah muka aku bila pakai selendang....hehehe...jangan kutuk ea kalau tak lawa....hahaha





sampai ketemu lagi....hahaha....

No comments:

Post a Comment