Pages

Wednesday, September 15, 2010

Mood Di Hari raya

Hari raya tahun nie, tak tau nak describe macam mana sebab ada macam-macam hal yang jadi. Macam - macam perasaan ada marah, benci, tertekan, sedih, gembira sakan, banayak lagi lah...

ermm semalam dapat berita pasal kawan lama kemalangan dan dia telah kehilangan insan yang dia sayang...
sedih sangat bila lawat dia dihospital semalam.

tapi lepas tu, aku pergi bergembira dengan kawan - kawan yang lain untuk hilangkan rasa sedih aku yang juga kehilangan orang yang tersayang.
insan yag paling aku sayang telah pergi dari aku dan bertunang dengan orang lain..aku betul-betul rasa kehilangan..

aku cuba untuk melupakan semua masaalah yang melanda...macam-macam aku buat pergi tengok wayang, jalan-jalan and yang paling best pergi karaoke..aku melepaskan semua tekanan kat dalam karaoke box tu..

and sempat merakam kan kenangan kami bersama...




No comments:

Post a Comment