Pages

Thursday, October 28, 2010

Tolong carikan bilik sewa untuk nenek

tolong...tolong...tolong.....
carikan nenek bilik sewa
nak kat area shah alam...
kalau boleh dekat dengan saujana golf and country resort...
sebab nenek kena prktikal di peremba square....
nak duduk bilik sorang jerk...x nak share...
budget around RM 200 sebulan...

tolong lah nenek ea...

Wednesday, October 20, 2010

Kenangan kita

Ini adalah smester terakhir kita semua...
semoga kita semua dapat mencapai apa yang kita inginkan selama ini....

video ini khas untuk classmate nenek...

Selamat Berjaya Kawan-kawan

Saturday, October 9, 2010

Cikgu Manisssss.....

Pada sebulan yang lalu kami te lah diberikan tugasan oleh Encik Fairuz untuk mencari software CAD dan ajarkan kepada class bagaimana untuk menggunakan software tersebut..

Jadi 3 dara pingitan ina, ika dan ain (nama nak 3 huruf je...tau lah bertiga jerk....)hahahaha...telah sepakat untuk memilih software CATIA...hahahaha

so design punye maka jadilah handseal pintu hahahaha cam kat gambar bawah nie

hahahaha akhirnye berjaya..susah tau..(xde susah mne pon )

sampailah pada turn hari group kami plak iaitu pada khamis yang lalu...kiter orang boleh terlambat datang plak...hahaha...alah bese lah kan kate kene jadi pensyarah so xpe lah kalau lambat hahahaha....


pot pet punye pot pet..tamat lah sesi mengajar kite or
ang..setelah berpeluh-peluh menjawab soalan dari "student" kami...akhir pembentangan kami berjaya hahahaha...tetapi kami telah dipesan-pesan sayang oleh En Fairuz "Hah cikgu manis 3 orang nie lain kali jangan lambat ea...lama student awak tunggu...hahahaha".....



3 CIKGU MANIS








Friday, October 8, 2010

Lawatan DPI (episod Pertama )

hai readers semua...hari in nak tulis entry pasal lawatan kami ke kilang Yakult...seronok sangat pergi kilang yakult nie..sebab tourist guide diorang so friendly....and kite orang dapt yakult free....masa lawatan tu ada jugk student dari uitm dungun kot...hah diorang pun buat lawatan kat kilang tu...tujuan lawatan kite orang ialah untuk mengetahui proses pengahsilan yakult ni dan teknologi yang digunakan dalam pengahasilan yakult nie...


 bersama-sama dengan pensyarah and pekerja yakult




 comel kan akak ni..
suka dengar suare die




 dalam bilik presentation...
tengah dengar penerangan tentang yakult...
kami juga disertai oleh pelajar dari UITM dungun..



 lunch dekat shah alam...
tengok tu ain n ika..
tengah tngok KFC yang puan Amy beli for her baby...



 akak yang baju hijau tu die so friendly...


seronok sangat lawatan ke yakult tu...hahahaha
sempat jugak beli yakult tok bawak balik...