Pages

Saturday, October 9, 2010

Cikgu Manisssss.....

Pada sebulan yang lalu kami te lah diberikan tugasan oleh Encik Fairuz untuk mencari software CAD dan ajarkan kepada class bagaimana untuk menggunakan software tersebut..

Jadi 3 dara pingitan ina, ika dan ain (nama nak 3 huruf je...tau lah bertiga jerk....)hahahaha...telah sepakat untuk memilih software CATIA...hahahaha

so design punye maka jadilah handseal pintu hahahaha cam kat gambar bawah nie

hahahaha akhirnye berjaya..susah tau..(xde susah mne pon )

sampailah pada turn hari group kami plak iaitu pada khamis yang lalu...kiter orang boleh terlambat datang plak...hahaha...alah bese lah kan kate kene jadi pensyarah so xpe lah kalau lambat hahahaha....


pot pet punye pot pet..tamat lah sesi mengajar kite or
ang..setelah berpeluh-peluh menjawab soalan dari "student" kami...akhir pembentangan kami berjaya hahahaha...tetapi kami telah dipesan-pesan sayang oleh En Fairuz "Hah cikgu manis 3 orang nie lain kali jangan lambat ea...lama student awak tunggu...hahahaha".....



3 CIKGU MANIS








No comments:

Post a Comment