Pages

Friday, October 8, 2010

Lawatan DPI (episod Pertama )

hai readers semua...hari in nak tulis entry pasal lawatan kami ke kilang Yakult...seronok sangat pergi kilang yakult nie..sebab tourist guide diorang so friendly....and kite orang dapt yakult free....masa lawatan tu ada jugk student dari uitm dungun kot...hah diorang pun buat lawatan kat kilang tu...tujuan lawatan kite orang ialah untuk mengetahui proses pengahsilan yakult ni dan teknologi yang digunakan dalam pengahasilan yakult nie...


 bersama-sama dengan pensyarah and pekerja yakult




 comel kan akak ni..
suka dengar suare die




 dalam bilik presentation...
tengah dengar penerangan tentang yakult...
kami juga disertai oleh pelajar dari UITM dungun..



 lunch dekat shah alam...
tengok tu ain n ika..
tengah tngok KFC yang puan Amy beli for her baby...



 akak yang baju hijau tu die so friendly...


seronok sangat lawatan ke yakult tu...hahahaha
sempat jugak beli yakult tok bawak balik...

No comments:

Post a Comment