Pages

Sunday, November 14, 2010

couple Sekelas OK ker?

Hello readers....

ermmmm tak taulah kenapa hari ini terasa macam nak post entry macam ni...
maybe ada kena mengena dengan aku tak...hahahaha....

ada sesiapa yang pernah couple sekelas tak...kalau ada angkat kening (wat cam iklan cadbury  tu )....
best tak or korang rasa tak best langsung...

hehehe for me...memang tak ade lah nak couple sekelas nie...ada banyak sebab kenapa aku tak suka...
antara sebabnya ialah :

1. aku jenis cepat bosan..beside kalau dah hari-hari jumpa kat kelas boring lah..tak mencabar..

2. leceh lah...mesti nak kena jaga sopan santun...tak leh nak gatal-gatal ngan orang lain..tak pasal perang         nanti...hehehe

3. aku ni bukannya jenis yang couple ngan kawan sendiri..ye lah once he becomes one of my best friend, he will never becomes my special boyfriend....tu lah falsafah aku....

hah tulah antara sebab-sebab kenapa aku tak berapa suka couple dengan rakan sekelas nie...
tapi ada jugak pro and contra nye kalau couple sekelas nie...

sometimes couple sekelas nie boleh menjadi kan couple tu saling sokong - menyokong antara 1 sama lain..mereka juga boleh saling bantu-membantu dalam study...tapi itu pon kalau couple tu amat mementingkan pelajaran...bukan macam sesetengah couple yang couple bagai nak rak study pon entah kemana...lebih-lebih lagi kalau ada problem kan dah masam muka.....sampai bergaduh pulak kat dalam kelas tu....ada pulak yang terjebak dengan perkara negatif....hah kan tak elok tu....

so to all of you fikir lah betul-betul ok...
apa tujuan sebenar korang belajar...
tapi kalau dah memang jodoh korang dengan rakan sekelas ok lah tu kan...






 
 

No comments:

Post a Comment