Pages

Monday, December 20, 2010

Mari Sertai Bloglist Izamir Ridzwan

Baru balik kerja terus bukak blog...terus nampak 1 link nie...berbunyi "nenek anda telah ditag..."..well agak lama rasanya nenek tak ditag hahaha...terima kasih ye kepada cik yuz kerana tag....

ape lagi terus bkak link nie Mari Sertai Bloglist Izamir Ridzwan......owwww...nak tau tak siape tuan punye blog tu hah klik lah sini Izamir Ridzwan.....sebelum jawab soalan nenek tengok pergi melawat dulu...hahaha

lawa lah ada bee kat blog IR coeml gitu..entrynya pon best2.....huhuhu..pe lagi nenek follow lah....

skunk baru boleh jawab soalan...

soalan 1 : Mesti jadi follower Izamir Ridzwan

= ofcourse lah nenek dah follow....

soalan 2 : Nyatakan korang ni si jejaka @ si jelita
= nama pun nenek mesti lah perempuan kan..hahaha...
tapi bukan nenek tua tau...nie nenek cantik tau...hahaha ( nenek perasan )

soalan 3 : Pandangan korang tentang blog Izamir Ridzwan
= cantik, simple, and entry yang menarik....

soalan 4 : Suka baca entry mengenai apa dalam blog Izamir Ridzwan (Personal, Umum, Berita, Filem, dll).. Sila nyatakan..

=  personal...sebab ade mcm-mcm emotion...

soalan 5 : Tag 3 sahabat blogger anda..Patikan mereka tahu..

= 1. teacher yaya
= 2. khaliesah
= 3. matahari

soalan 6 : Tinggalkan URL entry korang tu di entry ni Izamir Ridzwan
= baik IR

2 comments: