Pages

Thursday, January 6, 2011

Salah Kasut....

Hahahaha...(belum cerita dah gelak...sewel agaknye nenek nie)....

memang lah kan sebab lawak...
nak dijadikan cerita...hari selase lepas...nenek pergi lunch dengan officemate nenek....
kiter orang pergi makan ramai2 kat Kelana Jaya..ape eak nama restoran tu..kalau tak salah nenek "Fernand Ikan Bakar " kot....kalau salah mintak maaf lah tuan kedai....

hehehe...hah dah habis makan tu biase lah orang pompuan mesti nak dok lepak2 kejap...ngumpat2 ker...
ish tapi nenek tak ngumpat tau..nenek dengar jerk.....

so...2 orang kawan nenek nie g lah cuci tangan kat sink....lepas tu biler diorang balik kat meja...diorang gelak...kite orang macm pelik lah kan...

so tanye lah " wei awat hang dua nie dok gelak ja dari tadi?"....
lepas tu kak siti jawab " wei kawan2 cuba tengok, kawan kita yg sorg nie pakai kasut sebelah lain lah wei".....

hah ape lagi terus semua tengok bawah....lepas tu terus gelak tak ingat dunia....
(termasuk lah nenek sekali ) hahahahhaa

kesian kawan nenek tu...malu die.....
lepas tu kan tibe2 orang kat table sebelah tanya kat kawan nenek tu...."akak awat pakai kasut sebelah lain...."...
so nak cover malu...die jawab " nie fesyen baru lah....tu abang lelaki ape tau..."

lagi lah kiter orang gelak sakan....

memang lawak betul...hahahahha...

so readers lepas nie kalau rase2 dlam kete korg ade bnyk sngat kasut...make sure sebelum kuar kete korang pakai kasut yg betul tau....

nanti tak pasal2 tibul plak kt malaysia nie fesyen kasut lain sebelah.....hahahhahaha


ok geng have a nice days.....