Pages

Sunday, February 13, 2011

Kalut + Terpegun = silap naik eskalator

hye babes...
actually nenek terlupa nak share 1 story lawak ni kat you all...
hari yang sama nenek pergi lunch kat carefour subang....

ok..cam nie..
after lunch...after marah-marah kat waiter kat restaurant tu,
nenek and the geng pun decide nak ronda-ronda kat carefour tu dulu before masuk office balik..
maklumlah bila sampai hari jumaat jerk semua dah dalam mood MALAS....
hahahahaha

so kita orang pun jalan-jalanlah sampai ke tingkat atas carefour tu...
lepas tu trun balik..
senang cerita kiteorg tawaf  satu carefour tu...
dah habis satu carefour tu kite org tawaf, kiter org pun nak balik lah..

so kiteorg nak naik balik ke level atas sebab parking kereta kat atas...
tengah sedap naik eskalator tu nenek terpandang sorang mamat nie handsome nye ya ampun....
memang merpesona hati lah kan...

so tengah sedap2 pandang mamat tu sambil jalan menuju eskalator... (nie eskalator yang rata tu tau..bkan yang mcam tangga tu..)
dengan confiden nenek nak g naik eskalator tu sebab eskalator nak naik ke atas...
jap lagi baru letak 1 kaki...nenek terus konfius...eskalator nie nak naik ke nak trun...
rupenye eskalator nak run bawah....hahahaa
cepat-cepat  nenek undur kebelakang....nasib baik tak bergolek kebelakang...

kawan-kawan nenek sumer dah gelak berdekah-dekah..
lepas tu diorang cakap...
nape tak terus jerk naik ke atas tadi..
jalan laju-laju..

hah banyak lah biler nak sampai atas cam tu..sbb asik kebawah jerk...

hah tulah lain kali jangan dok kalut pi tengok jantan..lain kali tengok depan...
hahahahaha
kan dah kene bebel...nasib lah..



p/s : suber gambar dari pakcik Google yang tersayang....

have a nice reading babes....

No comments:

Post a Comment