Pages

Friday, July 1, 2011

Photoshoot....

hye you alls...

hehehehehe....last week nenek ada buat a few photoshoot kat several places...
tapi nenek guna camera kawan nenek yang jadi model....
disebabkan ada 2 photographer yang tak bertauliah...so tak pasal - pasal nenek pun terlibat sama jadi model tak bergaji hahahahaha...

photoshoot ni nenek buat dekat pearl habour di kota iskandar and dekat mutiara rini park....

so readers ini lah hasil nya..kalau ada yang tak lawa nenek mintak maaf lah ye..sebab nenek baru belajar....maklumlah camera pon nenek tak ade....kihkihkihkih....

arghhhhh.....

hah ni lah model nenek..so jangan marah kalau banyak gambar dia jerk...



sayang budak dua orang ni...muaahhhhh

yang baju pink tu lah jadi model terpaksa...hahahaha






hah babab dia...nakal ea...hahahha

ni pose yang ain suruh buat...layan je lah...hahahha

ain jangan lah buli nana cian dia....

flower on the tempayan....

shoot ni nenek yang ambil...nice tak...hahaha

hah tu lah nakal lagi kan dah kena tarik telinga tu....hahahhaa

wei sudah...tak payah susah-susah...meriam tu memang tak akan bergerak punyer...


eee handsome nye apek belakang tu....

amboi siap pimpin-pimpin tangan bagai....


owww....i do love photography....
mak nak nikkon DSLR 3100