Pages

Saturday, August 6, 2011

Sambung Perjalanan Hidup Yang Tergendala

Hye korang...

well its has been a while since my last post is it.....
i am quite busy with my study...( dah tak payah nak sepeaking london lak kat sini...)...
so, sekarang nie nenek dah sambung belajar...dulu nenek amek diploma sekarang nie nenek dah sambung degree...nenek amik course software engineering...hahahaha saja nak kasi benggong kepala otak nie...

tapi yang tak bestnye nenek dah xde laptop...ye la laptop nenek dah explode...wahhhh....



sebab tulah nenek dah x boleh nak update blog sangat..nie pon pkai laptop kawan nenek....
waaaa sedih nye...

(ok enough crying...it wont bring your laptop back to you...)

alright back to business people...
so sekarang nie nenek dah sambung belajar...
bermakna nenek dah menyambung kembali hidup nenek yang tergendala...kerana kebingungan dirumah selama 3 bulan sebab tak tau nak buat ape lepas habis diploma dulu....

hari-hari dengar mak membebel suruh nenek cari kerja...tapi feel nak kerja tak sampai lagi nak wat cam ner kan....

jadi abah terus mencadangkan supaya sambung degree...."Yes itulah yang aku mahu..sambung belajar...."

akhirnya disini lah aku berada.....
di UNISEL taking Bachelor in Comp Science (Software Engineering) (Hons)....bersama-sama kawan-kawan sejiwa yang disayang....





well...this is were i belong....
hope everything will going smoothly....

until here for today post...see you soon....

No comments:

Post a Comment