Pages

Saturday, September 17, 2011

Jalan-Jalan Raya

Assalammualaikum.....

wahhh sopan betul...haish...
memandangkan sekarang ni kita masih dalam bulan syawal..jadi nenek buat post ni sebab nenek busy sangat sampai tak sempat nak upload gambar-gambar pergi beraya...

alah ni pun sebab temankan kawan nenek pergi beraya kat rumah bakal mak mertua..hahahaha...
nervous agaknya tu yang dia angkut semua kawan-kawan dia...hahahaha...
nasib baik lah tuan rumah ni sporting habis...hehehehe....

so korang enjoy lah ea...









No comments:

Post a Comment