Pages

Monday, February 6, 2012

Apa Yang Korang Selalu Buat Kalau Boring Dalam Kelas?.

Assalammualaikum , yo whats up you all ngeh ngeh ngeh...

pekabo korang..sihat ke tak, kalau tak sihat pergi lah klinik ye...jangan tunggu lama-lama..

urmmm ada tak kat sini yang still lagi jadi student universiti...mesti ada kan..kalau tak ada nampak sangat menipu nye..hahahaha..

well dipendekkan cerita nie...korang pernah rasa boring giler masa lecturer korang tngah bagi lecture..kene pulak dengan lecturer yang ajar syok sendiri, sendiri buat lawak sendiri gelak..hahaha..kalau jumpe lecturer macam tu baling jerk dengan buku korang hahaha (melawak jerk jangan terase ea..kalo terase padan muke kahkahkahkah)...

nenek semester nie asal masuk kelas jerk dah mengantuk..lecture belum masuk lagi dah menguap..hah biler lecturer masuk jerk terus buat taik mata lah ape lagi kan kan kan kan....hahahaha

lagi pulak nenek ade 1 tabiat bukan tebiat ea yang tebiat tu korang kahkahkahkah...jangan marah...nenek kan pantang nampak ruang kosong dekat buku nenek...asal ada jerk ruang kosong tambah pula rasa boring tahap nak giler dalam kelas tu...

apalagi nenek pun tetiba bertukar proffesion daripada budak IT bertukar jadi budak Art hahaha...
habis buku tu nenek conteng...macam-macam ada...sampai kawan-kawan dah tak boleh nak kata ape...sebab nye muka diorang jugak yang nenek lukis hahaha...macam-macam rupa ada...

bukan nya apa kan..daripada nenek tidur lagi baik nenek melukis..kira dapat jugak nenek dengar apa yang lecture nenek dok bebel kat depan kan...betul tak....(cepat angguk)....


so korang macam mana pulak perangai kalau dalam kelas hahahaha.....

Hahaha ni lah penangan AJL 26....

Comel tak guitar nenek kahkahkah..dah macam viola rupe nye













No comments:

Post a Comment